World's finest footwear
Najveći izbor
Brza i besplatna dostava
Korisnička podrška +385 1 4811 700

Mephisto

Mephisto

Mephisto je predvodnik u inovativnom dizajniranju i konstruiranju cipela za hodanje iz čije radionice su izišla revolucionarna rješenja poput rješenja za brzo vezanje cipela i prozračne uložne tabanice.

Mephisto naziva svoje cipele "najfinijim cipelama na svijetu". Za izradu samo jednog para cipela Mephisto potrebno je više od 90 minuta i 140 koraka. Mephisto posvećuje mnogo vremena pronalaženju najkvalitetnije kože i najboljih majstora za izradu cipela. Ovo se ogleda u krajnjem rezultatu koji će prepoznati svatko navikao na nošenje tvornički proizvedene obuće iz jeftine ili lažne kože. 

Hod u cipelama Mephisto opisuju kao "hod po oblacima". Ova francuska tvrtka ima neke od najlojalnijih kupaca zahvaljujući osjećaju i filozofiji udobnosti i luksuza. Mephistove cipele dizajnirane su da vam pristaju bolje od bilo kojih cipela koje ste ikad isprobali. Ovo ne samo stoga što će vam, ako ne možete naći pravu veličinu, prekrojiti cipelu prema obliku vašeg stopala, nego i zato što je cipela dizajnirana za maksimalnu pokretljivost. U Mephistu vjeruju da stopalo u cipeli mora imati pun raspon kretanja. Cipela ne smije ograničavati pokret, ona je tu jednostavno da ga podupre. Ove cipele jamče punu slobodu i nožnim prstima. U Mephistu su uvjereni da prsti ne smiju nikad biti stisnuti jedan uz drugog bez mogućnosti gibanja. To je nezdravo i za prste i za hod. Ista je stvar i s petama. Peta ne smije biti pritiješnjena, već udobno smještena kako biste se mogli kretati potpuno slobodno. 

Mnogi ljudi ne smatraju ove cipele predmetom kupnje nego ulaganjem u udobnost, iz razloga što nabavka i nošenje cipela Mephisto pružaju osjećaj tako različit od osjećaja kod svih drugih cipela koje ste ikad kupili. Uz to, trajat će vam vječno. Od svakodnevnog bolnog hoda i stajanja do osjećaja zadovoljstva i užitka – uz cipele Mephisto.


Budite informirani o najnovijim zbirkama, trendovima i akcijama - prijavite se na MEPHISTO newsletter!


SLUŽBENA MEPHISTO ONLINE TRGOVINA

NAJVEĆI RASPON PROIZVODA

Brza i besplatna dostava

Kontaktirajte nas

+385 1 4811 700
koleks@koleks.hr

Radno vrijeme podrške

Pon-Pet: 8:30 – 20:30 Subota: 9:00 – 18:00


O nama

Tehnologije

Prodavaonice

Načini plaćanja

Koleks d.o.o. Nodilova 7, 10000 Zagreb, tel: +385 1 4811 700, fax: +385 1 4811 709 email: koleks@koleks.hr iban: HR9624840081100274374